Det siger de andre

“Vi er meget glade for samarbejdet med Mette Stepnicka, som har kørt upåklageligt i flere år. Mette har efterhånden oversat rigtig mange bøger for os – mest børne- og ungdomsbøger, men også skønlitteratur til voksne, og hver gang er kvalitetet og grundigheden i top. Det er en fornøjelse at arbejde videre med Mettes oversættelser, og deadlines overholdes altid. Kort sagt: Samarbejdet fungerer perfekt.”

Marie Brocks, redaktionschef, Forlaget Turbine

 

“Jeg har arbejdet sammen med Mette Stepnicka de sidste otte år i mit job som redaktør på forskellige livsstilsmagasiner. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at Mette er en af de dygtigste journalister, som jeg har arbejdet sammen med. Hendes artikler er altid velskrevne, gennemresearchede og det er sjældent, at der skal røres så meget som ved et enkelt komma. Hun mestrer samtlige artikelformater, og hun leverer altid til deadline. Hun får mine varmeste anbefalinger.”

Nya Vecht, redaktør

 

”Mette Stepnicka har oversat adskillige romaner for børn og unge for mig, og samarbejdet har samtlige gange været en udsøgt fornøjelse. Mette, som er en af mine yndlingsoversættere, overholder altid sine deadlines, og hun afleverer altid en både grundigt gennemarbejdet og stilsikker oversættelse.”

Sara Ejersbo, redaktør, Forlaget Carlsen

 

“Jeg har undervist Mette Stepnicka på forløbet ’Fortæl historien’ på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – Videreuddannelse & Kurser i 2013 og vejledt hende på hendes eksamensprojekt i 2015/16. Og det har været en fornøjelse. Mette mestrer den fortællende journalistik – både når det gælder ideer, benarbejdet og udførelsen. Hun har blik for den gode historie, som i sig har både menneskelige og mere generelle, samfundsmæssige perspektiver. Hun har øje for sigende detaljer og de begivenheder, der driver historien frem, så man som læser hænger på til slutningen. Som underviser – og som læser – kan jeg kun give Mette mine varme anbefalinger.”

Søren Flott, freelancejournalist og underviser på ’Fortæl historien’